Штендер со 3 Полици и Тркала

Код на Производот: 2022-164

Достапност:Има на залиха

1,300 ден 900 ден 900

Достапни Опции

Уникатен комбиниран штендер-сталажа со три полици и тркала, со кој облеката секогаш ќе ви биде на дофат, а со помош на тркалцата ќе можете и да го подместувате секаде низ домот.

Предноста на тој штендер е тоа што има можност за промена на димензиите за ширината на горниот дел од штендерот.

Изработен од високо квалитетни, лесни метални цевки со широчина од 22 mm.

Димензии: 

Висина: 164 cm

Ширина горен дел: 55-95 cm

Постоље: 55 x 35,5 cm