500 ден
Модерен ѕиден часовник со прекрасен дезен. Дијаметар: 25 см
-22%
Ѕиден Часовник – DIY Silver Squares
699 ден549 ден
Прекрасен 3Д сребрен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот.Кој во зависност од просторот може да го...
550 ден
Модерен ѕиден часовник, прекрасно стилизиран како чајник.Димензии: 34x23 см
-16%
Ѕиден Часовник – DIY Silver Butterflies
650 ден550 ден
Прекрасен 3Д рефлективен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот.Кој во зависност од просторот може да го...
-13%
Ѕиден Часовник
479 ден420 ден
Прекрасен ѕиден часовник во форма на круг со уникатен дезен во ретро стил.Совршено се вклопува во секој домашен...
-22%
Ѕиден Часовник – DIY Golden Squares
699 ден549 ден
Прекрасен 3Д златен часовник со кој импресивно ќе го пополните ѕидот.Кој во зависност од просторот може да го...
-19%
Ѕиден Часовник - DIY Кружен
550 ден450 ден
DIY ѕиден часовник во кружна форма. Изработен од високо квалитетна пластика, со големи бројки изработени од сунгераст материјал....
Кружен, бел ѕиден часовник со големи бројки. Изработен од квалитетна цврста пластика, со уникатна резба на рамката.Дијаметар: 32cm
499 ден
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
600 ден
Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира,работи на АА батерија (не е вклучена...
500 ден
-22%
699 ден 549 ден
550 ден
-16%
650 ден 550 ден
-13%
479 ден 420 ден
-22%
699 ден 549 ден
-19%
550 ден 450 ден
300 ден
499 ден
599 ден
399 ден
499 ден
599 ден
600 ден
Spinner