Дом и градина

-61%
SWS Прочистувач на вода за пиење
990.00 ден390.00 ден
Чиста вода за пиење е голем проблем денес. Затоа што водата е производ на природата, треба да биде...
-84%
Dust Daddy
600.00 ден99.00 ден
Dust Daddy се прицврстува на правосмукалката за да дојдете до сите тешко достапни места. Универзалниот вакуумски приклучок за...
-72%
Нож за сечење - Clever Cutter
700.00 ден199.00 ден
Овој мултифункционален додаток во вашата кујна заштедува време, го избегнува ризикот од исеченици и ја олеснува работата. Во...
-26%
Smart Robot за чистење
1,990.00 ден1,490.00 ден
Дали некогаш кога сте размислувале за далечната иднина сте замислувале дека ќе постојат роботи кои ќе ги вршат...
-56%
Сет од 6 силиконски поклопци
450.00 ден199.00 ден
Силиконски капаци за складирање на храна направени од високо квалитетен силикон. Секој сет вклучува 6 различни големини. Не...
-84%
STUFZ - Преса за полнети плескавици
600.00 ден99.00 ден
Со притискање на Stufz  пресата за хамбургер, сега можете да уживате во неограничени можности во изработката на начинот...
-58%
Сад за подготвка на салата - Salad Cutter Bowl
699.00 ден299.00 ден
Правењето салата никогаш не било побрзо. Направете свежа салата за 60 секунди. За да погдотвите брза салата потребно...
-70%
Spiral Potato Slicer - Додаток за во кујна за подготовка на овошје или зеленчук
Spiral Potato Slicer - задолжителна алатка во вашата кујна! Дали готвењето може да биде забавно? Секако дека може, со...
-61%
990.00 ден 390.00 ден
-84%
600.00 ден 99.00 ден
-72%
700.00 ден 199.00 ден
-26%
1,990.00 ден 1,490.00 ден
-56%
450.00 ден 199.00 ден
-84%
600.00 ден 99.00 ден
-58%
699.00 ден 299.00 ден
Spinner