Код на производ: 200.114.08 - Црна 304.499.08 - Бела Карактеристики на производот: > Материјал:  медијапан > Боја: црна; бела Димензии...
1,160 ден
Код на производ:402.409.89 Карактеристики на производот  > Материјал: ПВЦ / челик > Боја: црнаДимензии на производот: > Ширина: 49 cm>...
880 ден
Код на производ:403.078.66 Карактеристики на производот   > Материјал: ПВЦ  > Боја: бела  > Макс. оптоварување / полица: 13...
1,160 ден
Код на производ:303.261.77 Карактеристики на производот   > Материјал: метал  > Боја: бела > Макс. оптоварување на фиока: 5 кгДимензии...
2,720 ден
Код на производ: 702.611.31 Карактеристики на производот: > Материјал:  иверица > Боја:  бела  Димензии на производот: Длабочина:  24 cm Висина: 180...
1,800 ден
Код на производ: 29067293Карактеристики на производот:   > Материјал: метал, пластика  > Боја: белаДимензии на производот   > Ширина: 58...
Код на производ: 602.821.86- Бела 804.305.91- Црна 604.305.92 - Даб Карактеристика на прозиводот;> Материјал: иверица> Боја: бела; црна;...
Код на производ: 902.432.97 - Црна004.500.88 - Бела Карактеристики на производот: > Материјал:  медијапан > Боја: црна; бела Димензии на...
Код на производ: 904.499.05 - Бела 401.042.94 - Црна 503.190.29 - Даб Карактеристики на производот  > Боја: Бела; Црна;...
Код на производ:402.426.53 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан / челик  > Боја:  црна Димензии на производот:   > Ширина:...
1,160 ден
Код на производ:251.625.00 Карактеристики на производот   > Материјал: стакло  > Количина на пакување: 4 парчиња Димензии на производот  ...
580 ден
Код на производ: 202.428.90 Карактеристики на производот  > Материјал:  метал,  100% памук Димензии на производот:  > Должина: 73 см > Ширина: 32...
580 ден
Код на производ:602.516.65 Карактеристики на производот:> Материјал: метал, пластика> Боја: бела Димензии на производот: > Ширина: 35 см> Височина:...
1,050 ден
Код на производ:603.653.46 Карактеристики на производот   > Материјал: ПВЦ  > Боја: бело *погоден за надворешна употреба  Димензии на производот:...
1,960 ден
Код на производ:503.651.77 Карактеристики на производот   > Материјал: ПВЦ  > Боја: црвена *погоден за надворешна употреба  Димензии на...
Код на производ: 501.784.11 Карактеристики на производот   Материјал:  иглолисно дрво  Боја: бела / дрво Димензии на производот: -Масичка:  >...
Код на производ: 203.936.62 - Бела 403.936.61 - Црна Карактеристики на производот  > Материјал:  иверица > Боја:  бела; црна;Димензии на...
Код на производ: 902.821.80 - Бела 401.036.33 - Црна Карактеристика на производот:> Материјал: иверица> Боја: белаДимензии на производот:>...
1,500 ден
Код на производ:703.378.19 Карактеристики на производот:> Материјал: челик> Боја: бела Димензии на производот:> Висина: 53 см> Дијаметар: 45 смДимензии...
Код на производ:803.952.91 Карактеристики на производот:> Материјал: ПВЦ> Боја: бела Димензии на производот: > Саксија дијаметар: 6см> Височина: 14см ...
1,160 ден
Код на производ: 501.931.38 Карактеристики на производот   > Материјал: стакло, метал  > Боја: црнаДимензии на производот   > Ширина:...
2,180 ден
Код на производ:500.210.76 Карактеристики на производот   > Материјал: дрвоДимензии на производот   > Должина: 43 см  > Ширина:...
1,190 ден
Код на производ:504.043.34 Карактеристики на производот  > Материјал:  дрво, медијапан > Боја: белаДимензии на производот  > Должина: 58 см > Ширина:...
-12%
Ikea Reso  Детска маса за пикник
4,200 ден3,700 ден
Код на производ:702.283.25 Карактеристики на производот:> Материјал: багремово дрво> Боја: сиво-кафеаваДимензии на производот:> Должина: 92 см> Ширина: 89...
3,580 ден
Код на производ:102.510.45 Карактеристики на производот:> Материјал:челик> Боја:белаДимензии на производот:> Ширина: 28 см> Длабочина: 43 см> Висина: 69...
1,360 ден
Код на производ:203.236.69 Карактеристики на производот:> Материјал: челик, пластика, хартија> Боја: белаДимензии на производот> Висина: 140 см> Абажур,...
Код на производ:702.426.56 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан / челик  > Боја: Бела Димензии на производот:   > Ширина: 60...
1,210 ден
Код на производ:602.917.08 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан > Боја: БелаДимензии на производот:  > Ширина: 19 cm> Длабочина:  7 cm>...
1,050 ден
Код на производ:803.823.21 Карактеристики на производот   > Материјал: ПВЦ  > Боја: розево *погоден за надворешна употреба  Димензии на производот:...
1,730 ден
Код на производ:301.602.09  Карактеристики на производот:  > Материјал: фурнир/дрвоДимензии  на продуктот: > Должина: 200 см> Ширина: 80 см> Висина:...
6,100 ден
Код на производ:802.691.22 Карактеристики на производот  > Материјал:  иверка, стакло > Боја: бела > Макс. оптоварување / полица: 3,50 кгДимензии на...
2,180 ден
Карактеристики на производот  > Материјал:  Иверка > Боја: бела Димензии на производот:  Длабочина: 35 cm  Ширина: 60 cm Висина: 55...
580 ден
Код на производ: 603.865.27 Карактеристики на производот  > Материјал:   пластика > Боја: бела Димензии на производот: Абажур, висина: 26 cm...
1,160 ден
Код на производ:802.917.07 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан > Боја: црнаДимензии на производот:  > Ширина: 19 cm> Длабочина:  7...
Код на производ: 803.092.41 Бела Црна 603.221.30 Карактеристики на производот: > Материјал:  иверица > Боја:  бела; црна;Димензии на производот: > Ширина:...
580 ден
Код на производ:200.469.88 Карактеристики на производот  Материјал: ПВЦ Боја: бела Димензии на производот:  Висина: 29 cm  Основа, дијаметар:...
-11%
Ikea Slakt - Детски кревет на извлекување
19,990 ден17,990 ден
Практичен детски кревет со дополнителен кревет на извлекување како и фиоки за складирање на облека, постелнина, играчки и...
6,200 ден
Код на производ:103.859.50  Карактеристики на производот  > Материјал:  иверица > Боја:  бела Димензии на производот: > Ширина: 90 см> Должина: 46...
1,770 ден
Код на производ:901.602.11  Карактеристики на производот:  > Материјал: фурнир/дрвоДимензии  на продуктот: > Должина: 200 см> Ширина: 90 см> Висина:...
580 ден
Код на производ:602.651.63 Број пакети: 1Бруто тежина на пакувањето: 0.93 kg Карактеристики на производот:Материјал: пластика, гума Боја: бела...
1,730 ден
Код на производ: 601.820.59 Карактеристики на производот   > Материјал: стакло  > Количина по пакување: 10 парчињаДимензии на производот  ...
930 ден
Код на производ:602.626.59 Карактеристики на производот   > Материјал: метал  > Боја: белаДимензии на производот   > Должина: 36...
500 ден
Код на производ:703.584.87 Карактеристики на производот   > Материјал: пластика  > Боја: темносиво/белоДимензии на производот   > Висина: 35...
930 ден
Код на производ:304.786.51 Карактеристики на производот:> Материјал:цврсто меко дрво, безбоен лак> Конзола: полипропиленска пластика> Боја: светло кафеаво -...
580 ден
Код на производ:380.062.00 Карактеристики на производот:Материјал: Нерѓосувачки челикБрој на пакување: 1 Димензии на производот:  > Дијаметар: 17 см Димензии...
5,120 ден
Код на производ:002.758.48 Карактеристики на производот:> Материјал: иверица> Боја: белаДимензии на производот:> Ширина: 42 см> Длабочина: 39 см>...
2,180 ден
Код на производ:401.526.33 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан / челик  > Боја:  Бела Димензии на производот:   > Ширина: 79...
2,180 ден
Код на производ:301.526.38 Карактеристики на производот  > Материјал:  медијапан / челик  > Боја:  БелаДимензии на производот: > Ширина: 79 cm> Длабочина: ...
800 ден
1,160 ден
880 ден
1,160 ден
2,720 ден
1,800 ден
4,100 ден
1,500 ден
2,180 ден
840 ден
1,160 ден
580 ден
580 ден
1,050 ден
1,960 ден
2,720 ден
6,300 ден
1,160 ден
1,500 ден
210 ден
1,160 ден
2,180 ден
1,190 ден
-12%
4,200 ден 3,700 ден
3,580 ден
1,360 ден
980 ден
1,210 ден
1,050 ден
1,730 ден
6,100 ден
2,180 ден
580 ден
1,160 ден
2,300 ден
580 ден
-11%
19,990 ден 17,990 ден
6,200 ден
1,770 ден
580 ден
1,730 ден
930 ден
500 ден
930 ден
580 ден
5,120 ден
2,180 ден
2,180 ден
Spinner