Чување и заштита на лични информации/приватност

 

Со сигурност ви тврдиме дека Никмит е Онлајн продавница која има највисоко ниво на безбедност кога се врши плаќањето односно внесувањето на вашите информации.

Вашите лични податоци како име и презиме, адреса на живеење, е-маил, телефонски број, податоци од платежната картичка и се друго се СТРОГО доверливи и максимално заштитени и се користат само за потребите на нашата веб страна. Никмит ги заштитува вашите строго доверливи лични податоци и информации преку  купување од наша страна на SSL (Secure Socket Layer) сертификат  протоколот за заштита на информации за да можете безбедно да купувате online. 

Никмит и никој од вработените нема никаков увид во вашите податоци од платежните картички и овие податоци не се зачувуваат на нашата веб страна  се со цел за ваша апсолутна безбедност и сигурност при плаќањето.