Доставата на нарачаните производи се врши  до секое населено место во Република Македонија. За секој производ цената за достава е различна. Откако ќе го изберете производот кој сакате да го купите ќе ви биде посебно пресметана и цената за доставата. 

За секоја нарачка над 1,500.00 денари НИКМИТ ви нуди бесплатна достава до вашиот дом.

Доставата на нарачаниот производ се врши во рок од 24-48 часа од нарачката. Во овие 24 до 48 часа на достава не се смета на Недела и денови кои се прогласени за неработни (верски и државни празници).