Монтажни Базени Intex

Најголем избор на Intex базени во Македонија

Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
1,390 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
2,390 ден
INTEX 28602 Филтер пумпа, Капацитет: 1140 литри на часНаменета за базени до 3,5 метри големина Користи HEPA филтер...
1,090 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
29,990 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26724...
499 ден
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета Намена за сместување на хлорна таблета Идеален за безбедно растворање на...
1,690 ден
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm Дијаметар на...
2,990 ден
Се вклучува во филтер пумпата на базенот Ги всмукува нечистотиите од дното на водата со помош на вакум...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26788...
-34%
Intex 28604 Филтер пумпа
2,990 ден1,990 ден
INTEX 28604 Филтер пумпа,Капацитет: 2000 литри на часНаменета за базени над 3,5 метри големинаКористи HEPA филтер ТИП А (вклучен во...
4,890 ден
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
8,490 ден
INTEX 26700 PRISM FRAME 305x76cm Карактеристики: Капацитет: 4.485 литри (90%)Ширина: 305 смВисина:76 см
790 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
48,990 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
10,490 ден
INTEX 26700 PRISM FRAME 366x76cm Карактеристики: Капацитет: 6.503 литри (90%)Ширина: 366 смВисина:76 см
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
599 ден
INTEX бебешки базен за вашиот двор или градина со 3 прстени. Лесно се монтира, лесно се одржува и...
450 ден
Пумпа со високи перформанси како за рачна пумпа која е издржлива, пренослива и лесна за употреба. Вклучува воздушно...
34,990 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26726...
-37%
Intex Базен Метална конструкција 28271 260x160x65
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26790...
5,390 ден
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
1,990 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
990 ден
Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава...
INTEX PRISM FRAME 26712 366 x 76cm со филтер пумпа. Карактеристики: Димензии: 3.66m x 76cm, капацитет: 6.503 литри (90%), капацитет на филтер...
250 ден
Мини рачната пумпа работни едноставно со движење напред и назад. Вклучува црево со прилагодлива млазница. Напред има држач...
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. INTEX 26368 моделот...
4,590 ден
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
4,990 ден
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на Вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX - My...
Спортските водени лудории може да започнат. Уживајте оваа лето со забавниот Мини аква парк - Sport Action Play Centre. Комплетот...
19,490 ден
1,390 ден
2,390 ден
1,090 ден
29,990 ден
499 ден
1,690 ден
2,990 ден
-34%
2,990 ден 1,990 ден
4,890 ден
8,490 ден
0 ден 790 ден
48,990 ден
10,490 ден
5,490 ден
0 ден 599 ден
450 ден
34,990 ден
-37%
5,990 ден
5,390 ден
0 ден 1,990 ден
990 ден
11,590 ден
250 ден
149,990 ден
4,590 ден
4,990 ден
5,490 ден
5,990 ден
Spinner