Мобилна галантерија

-60%
Wireless charger - Безжичен полнач за телефон
490.00 ден199.00 ден
Aко ви е преку глава од премногу кабли околу вас или на работното биро каде што седите оваа...
-54%
Smart држач за мобилен со безжично полнење
1,290.00 ден599.00 ден
Уникатен држач за мобилен телефон кој истовремено и безжично го полни!Направен е од премиум материјали и неверојатен дизајн...
-51%
i7s Bluetooth слушалки
1,299.00 ден649.00 ден
Супер модерни безжични слушалки кои работат преку Bluetooth технологија Се полнат за само 3 часа и може непрекинато...
290.00 ден
USB кабел 3 во 1 за сите видови телефони и смарт уреди. Може да се користат сите приклучпци...
Маска со ушиња кои можат да служат како потпирач и вградени циркони кои при мрдање се шетаат во...
-39%
Wireless charger - Безжичен полнач за телефон
490.00 ден299.00 ден
Aко ви е преку глава од премногу кабли околу вас или на работното биро каде што седите оваа...
490.00 ден
Екстерен безжичен полнач POWER BANK со јачина од 10400 mAh и е со еден USB порт. Доаѓа во...
490.00 ден
Екстерен безжичен полнач POWER BANK со јачина од 10400 mAh и е со еден USB порт. Доаѓа во...
-60%
490.00 ден 199.00 ден
-54%
1,290.00 ден 599.00 ден
-51%
1,299.00 ден 649.00 ден
290.00 ден
199.00 ден
-39%
490.00 ден 299.00 ден
490.00 ден
490.00 ден
Spinner