Дом и градина

990.00 ден
Зарем има поубаво чувтво,особено во летниот период,кога ќе легнете врз ладна перница? Нема потреба повеќе по сто пати...
-41%
Spiral Slicer
490.00 ден290.00 ден
Претворете го зеленчукот во нудли како здрав и интересен оброк. Сакате паста, но барате здрава алтернатива?Рачниот сецко за нудли ќе...
Трансформирајте го вашиот двор во омилено катче за забава на вашето дете со неверојатно забавниот базен INTEX -...
-7%
INTEX Базен 28120 305x76
2,990.00 ден2,790.00 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар:...
-8%
INTEX Базен 28112 244x76 СО ФИЛТЕР ПУМПА
3,990.00 ден3,690.00 ден
Базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава. Дијаметар:...
Ви ја претставуваме Magic Mesh мрежата за инсекти со магнетно закопчување. Со неа во вашиот дом ќе влегува...
650.00 ден
Заборавете на традиционалното чистење со метла,затоа што сега на располагање ја имате Spin Broom - магичната метла! Користењето...
300.00 ден
Немате повеќе место каде да ги складирате вашите обувки? Преку глава ви е од пренатрупаните и неорганизираните гардеробери?...
990.00 ден
-41%
490.00 ден 290.00 ден
3,690.00 ден
2,990.00 ден 2,790.00 ден
3,990.00 ден 3,690.00 ден
350.00 ден
650.00 ден
300.00 ден
Spinner