Детска играчка - Talking Tom

Код на Производот: CY-7041B

Достапност:Има на залиха

899 ден 499 ден 499

Едукативна и забава играчка.

Мачорот Том оживеа, излезе од апликациие за Smart уредите!!! Вашето дете ќе го обожава овој мачор. Играчка која е идеална за децата кои треба да прозборат затоа што ќе ги ослободи за да прозборат.

Играчка која разговара, се смее и повторува зборови е идеална за децата кои учат да зборат бидејќи мачорот Том го повторува секој збор кој детето ќе го изговари, а притоа ги анимира за побрзо да се ослободат и уште повеќе да зборуваат.

Кажете нешто и Том веднаш истиот збор ќе го повтори. Има различни реакции со притискање на лицето, шепите, опашката и стомакот.

Вашите деца ќе бидат воодушевени од играчката бидејќи Том ќе разговара со нив притоа повторувајќи се што Вашето дете ќе каже со препознатливиот, нежен и забавен глас.