-51%

Четкa за чистење венецијански ролетни

Код на Производот: Venetian dust cleaner

Достапност:Има на залиха

599 ден 299 ден 299

Четкичката за чистење венецијански ролетни е брилијантна за сите видови ролетни, алуминиумски, дрвени, пластични и слично. Отстранува нечистотија и прашина од летвите на венецијанските ролетни со помош на повеќе четки. Четките привлекуваат честички од прашина за лесно чистење и одлични резултати.

Оваа четка има 7 валјаци со специјални микрофибер крпи, кои ја задржуваат прашината, не остават влакна и не прават гребнатини. Дизајниран според формата на раката, лесен за контрола на четката со блискиот контакт на сечилото на ролетната. Во споредба со крпа, ефикасноста на чистењето се зголемува за 200%.

Кога четките стануваат нечисти од едната страна, може да ги превртите и да чистите со другата страна. Кога целосно ќе се извалкаат, може да се извадат и измијат со детергент и топла вода.