Монтажен Штендер за Алишта - Дупли

Код на Производот: 2022-161

Достапност:Има на залиха

1,200 ден 850 ден 850

Уникатен и практичен, дупли монтажен штендер за алишта со тркала.

Изработен од високо квалитетни, лесни метални цевки исфарбани со пластицифирана сива боја.

Има можност за промена на димензиите за висина и ширина за горниот дел од штендерот.

Димензии:

Висина: 90-137 cm

Ширина: 60-100 cm

Длабочинa: 37 cm