-41%

Џогер за стакло

Код на Производот: 2022-148

Достапност:Има на залиха

499 ден 299 ден 299

Нова генерација мултинаменски џогер за стакло, паркет, ламинат, плочки, мермер и други рамни подови за лесно и квалитетно чистење.

На делот за чистење со притискање на портокаловото копче ќе добиете ротирање 180° и ќе ги исчистите и најнедостапните места каде што чистите.

Рачката која телескопски може да ја подесите должината е изработена од високо квалитетн нерѓосувачки челик – инокс.

После користење, потребно е само крпата од микрофибер влакна да се испере со вода и да биде спремен за повторно користење.

Благодарение на прикладниот дизајн за закачување на рачката џогерот може да го закачете на место каде што ви одгова

Димензии:

должина со пуштена рачка на џогерот 134 сантимерети

должина со соберана рачка на џогерот 70 сантимерети

Димензии на делот за чистење: 28х7 сантиметри