-30%

Држач за Чевли

Код на Производот: orgcevli

Достапност:Има на залиха

99 ден 70 ден 70

Држач за чевли изработен од високо квалитетна ABS пластика. Иновативен производ кој ќе ви овозможи идеално да го организирате просторот за чевли во вашиот дом.

Држачот се пушта и собира и не зафаќа голем простор. Предноста на овој држач е тоа што овозможува да се редат чевлите една врз друга со што се добива на простор.

Ја намалува зафатеноста на просторот за 50%. Димензии: 21 x 6.5cm