Закачалка за на врата

Код на Производот: DH150

Достапност:Има на залиха

299 ден 299

Уникатна, практична и пред се мултинаменска закачалка што совршено ќе се вклопи во сечиј дом, за најразлични цели.

-Идеална е за складирање и организација на Вашите закачалки со алишта, чанти, клучеви, палтиња, чадори и сл. во ходникот.

-За организација на кујнските алатки и крпи во кујната додека готвите и треба се да ви биде достапно при рака.

- За поставување на крпите и другите работи за лична хигиена во тоалетот или бањата.

Закачалките се поставуваат и одговараат на секој тип врата. Монтажата е многу лесна и едноставна, без употреба на било каков алат. Изработена е од високо квалитетни материјали што овозможува издржливост на голема тежина и долготрајност.

Можете да ја поставите закачалката од надворешната или внатрешната страна на вратата во зависност од Вашата желба или потреба и да складирате најразлични работи.