Магична четка за отстранување влакна

Код на Производот: PM33

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

Оваа магична четка за отстранување влакна е изработена од специјален (паметен) материјал кој овозможува со еден потег да ги соберете и отстраните сите насобрани влакна и нечистотии од Вашиот мебел, а додатокот за облека ќе ви овозможи секогаш да изгледате педантно и уредно.

Се што треба да направите е само да преминете со четката на местото каде што има налепено влакна и влакната остануваат на четката.За чистење се користи основата во која треба само да се стави четката.

Во пакетот добивате:

 Pet Hair Remover Brush - Четка за отстранување на влакна од алишта, мебел и сл.
 Лесен за користење
 Отстранува крзно двострано
• Лесно се празни
 Совршена за брзо одстранување на влакна
 Екстра голема четка, која со леснотија го отстранува крзното и влакното и веднаш се чисти во база за самочистење.


Најдоброто од се е што FurWizard не се троши и има механизам за само-чистење.