Термометар за Храна - Дигитален

Код на Производот: termometar

Достапност:Има на залиха

290 ден 290
Дигитален термометар за храна, мерење внатрешна температура при подготовка на храна или вино.
Изработен е од нерѓосувачки челик и цврста ABS пластика.
Функционален и практичен, температурата ја мери многу брзо во период од само неколку секунди. Има LCD дисплеј и мери многу точно, мери во целзиусови и фаренхајтови степени, мери од -45°C до +300°C.
Едноставна алатка која значително е потребна за прецизна подготовка на храна и вино. Димензии: 16.5 x 4.5cm