Четка за Миење Нозе - Со Камен за Стругање

Код на Производот: masazernoze

Достапност:Има на залиха

480 ден 480

Силиконска четка за миење нозе, со камен за стругање.


Практична и лесна за употреба, се лепи на рамни и мазни површини и се користи со било какво средство за тело.
Се лапи со помош на селиконски пипки кои ствараат вакум и држат цврсто додека вие самите не ги одлепите.
Силиконските влакна одлично ја вршат својата задача, поминуваат низ секој дел од стапалото и успешно ги отстрануваат нечистотијата и бактериите.


Димензии: 26.5 x 12cm