Телескопска Четка за Прашина - 250см

Код на Производот: cetka

Достапност:Има на залиха

550 ден 550
Четка за прашина со телескопска рачка што се пушта и собира од 77 до 250cm. Практична и ефикасна, изработена од метал, пластика и фибер влакна кои усешно ја собираат прашината и од тешко дофатните места. Врвот од четката е флексибилен и може да се витка што е од голема предност кога саката да дофатите на места каде што аголот е тешко дофатлив. Димензии: Должина: 77 - 250cm