Штитник за врати и прозорци

Код на Производот: stitnik-za-vrati-i-prozorci

Достапност:Има на залиха

490 ден 299 ден 299Доколку сеуште размислувате како да ги заштитите вратите и прозорците, ние го имаме идеалното решение за Вас. Овие штитници за врати и прозорци се идеално решение за сите проблеми во Вашиот дом.

Без никаков проблем, овој изолатор комплетно ќе го спречи воздухот кој циркулира под вратите и прозорците.

Во зависност од годишното време, топлиот и ладниот воздух ќе останат разделени во различни простории, бидејќи овој иновативен производ комплетно ќе го спречи мешањето на воздухот под вратите и прозорците.

Погоден е за спречување влез за инсекти во Вашиот дом.

Исто така одличен е за превентива на места каде што има мали деца и постои опасност тие да имаат незгода при затварање на вратите и прозорците.

Со помош на иновативниот и уникатен дизајн, ќе можете да ја приспособите должината на штитникот во зависност од Вашите потреби, со едноставно сечење на истиот до доаѓање на идеалната должина.

Одржувањето е лесно и едноставно, направен е од квалитетни материјали отпорни на вода, што значи дека ќе можете да ја миете со вода и таа да биде повторно спремна за употреба.

Овој штитник ќе можете да го користите и за Вашите внатрешни и надворешни врати.

Димензија на штитникот: 95cm