Стапчиња за чистење одвод (12 стапчиња)

Код на Производот: PM10

Достапност:Има на залиха

149 ден 149

Заборавете на затнатите одводи, преполните цевки и непријатните миризби од Вашиот одвод со новата технологија на ензимски био-стапчиња со неверојатно иновиран состав од непатогени бактерии, липаза, амилаза и протеаза.

Се користат многу едноставно: само ставете едно во одводот и пуштете да тече вода неколку минути. Резултатите се видливи веднаш.

Сетот е составен од 12 стапчиња (доволно за цела година).

ВАЖНО: Во случај стапчињата да дојдат во контакт со очите, устата или дишните органи, исплакнете обилно со млака вода.