Сет од 6 силиконски поклопци

Код на Производот: Silicone Sealing Lids

Достапност:Има на залиха

450 ден 199 ден 199

Силиконски капаци за складирање на храна направени од високо квалитетен силикон. Секој сет вклучува 6 различни големини. Не е важно дали тие се кружни, квадратни, триаголник или правоаголник затоа што разноврсниот дизајн на капаците им овозможува протегаат во која било форма и да овозможат херметичко затварање. Цврстиот материјал овозможува чистење на калпите, а и со тоа повеќекратна употреба

Погодните јазичиња долж надворешните рабови обезбедуваат рачки за лесно поставување и отварање, а материјалот останува да не се лизга на метал, стакло, пластика и било какви други површини.

Зачувајте ја втората половина од содата за подоцна, или запечатете ја конзервата, отворената храна за домашни миленици користете ја следниот ден, покријте ја лубеницата или кокошката и со тоа чувајте ја другата половина на едноставен и ефикасен начин без губење од сочноста или вкусот на оброкот, или заштедете ги остатоците од вечерата без да имате потреба од замрзнување.