Силиконски Штитник за Одвод

Код на Производот: odovod

Достапност:Има на залиха

90 ден 90

Силиконски штитник за одвод, многу практичен производ кој спречува запушување на одводните канали и навлегување на инсекти преку нив.

Се поставува многу едноставно и е наменет за повеќе типови на одводи. Може да се постави во сифонот во кујната, во лабавото во тоалетот, во одводот од кадата и.т.н.

Кажете стоп за проблемите со запушени одводи, спречете го запушувањето и бидете слободни од лебарки и други инсекти кои може да навлезат преку одводните канали во домот.

Димензии: 10 x 5.5cm