2 Организери за фрижидер - Refrigerator Storage Box

Код на Производот: NT-13

Достапност:Има на залиха

499 ден 400 ден 400

Организирајте го местотo во фрижидерот или замрзнувачаoт со Refrigerator storage box. Со фиоката за скалдирање ќе го максимизирајте искористувањето на местото во фрижидерот, а притоа храната ќе биде подобро организирана. Фиоката ќе Ви овозможи дополнително место за складирање потполнувајќи го неискористениот и тешко достапниот простор.

Refrigerator storage box има дизајн кој одговара на секоја полица и фрижидер.

Refrigerator storage box може да го котистите и како додатна фиока пом масата, оставата и на други места.

Продолжете го животниот век на Вашиот зеленчук  или овошје со Refrigerator storage box.

Многу е лесна и едноставна за поставување.

Карактеристики:

*Изработена е висококвалитетна нетоксична, еколошка ABS пластика;

*Во пакетот добивате две фиоки;

*Лизгачки дизајн;

* Димензии : 16 x 15 x 5 см