Растегливи ластици за вежбање

Код на Производот: rasteglivi-lastici

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Нивото на физичка подготвеност директно укажува на тоа како се чувствуваме и колку квалитетен е нашиот живот од здравствен аспект. Затоа многу е важно да се грижиме за состојбата на сопственото тело и да се водиме по поговорката “Во здраво тело – здрав дух”.  Многу често, поради брзиот и динамичен начин на живот, не сме во состојба секојдневно да посетуваме теретани и фитнес центри за да извршуваме најразлични физички активности. 

Затоа, Ви ги преставуваме новите растегливи ластици за вежбање, со кои ќе имате можност секојдневно да ги извршувате физичките активности и во Вашиот дом а воедно да го постигнете идеалниот ефект како да сте биле во теретана.


Можат да ги користат и мажи и жени, направени се од природен латекс, што укажува дека се квалитетни а притоа и безбедни за употреба.

Благодарение на уникатните карактеристики и дизајн, ластиците се погодни за употреба за секого, без разлика дали сте почетник или искусен вежбач.

Со нив, ќе можете да извршувате вежби за јакнење на грбните мускули, рацете, нозете, со голема леснотија ќе можете да вежбате јога и да си ја зајакнете мускулатурата на целото тело.