Прстен против 'рчење со магнети

Код на Производот: PM14

Достапност:Нема на залиха

Време е за мирен сон! Престанете да правите компромиси и да се откажувате од мирен сон затоа што вашиот партнер постојано гласно 'рчи. Прстен против 'рчењето со магнети ќе ви помогне и да го решите овој проблем и повторно заедно да спиете во прегратки.

Овој револуционерен производ им помогна на голем број луѓе да го намалат интензитетот на 'рчењето, па дури и целосно да престанат да' рчат додека го носат. Исклучително лесен е за употреба: доволно е да ги ставите краевите на прстенот во носните шуплини и да го држите прстенот до утрото кога, откако ќе го отстраните, доволно е да го измиете со млака вода за да не се таложат бактериите.

Прстенот е изработен од квалитетен гел и содржи по еден магнет на секој крај. Одговара  апсолутно на секој облик на носот и го носат не само мажите, туку и жените. Тој е многу незабележлив, а сепак ефикасен и што е најважно за време на спиењето, тој е многу удобен. Речиси нема да се чувствувате како да го носите!

Ќе видите сами , нема да можете без Прстенот против 'рчење со магнети  кога ќе сфатите колку е ефекасен и колку добро спиете откако го користите. Затоа нарачајте го веднаш по оваа феноменална цена и почастете се со мирна ноќ и слатки соништа.