Појас за мирен и спокоен сон

Код на Производот: antisnoringbelt

Достапност:Има на залиха

349 ден 149 ден 149

Појасот за мирен и спокоен сон Ви овозможува правилно да дишете преку носот, намалувајќи го и елиминирајќи го досаднио шум од хрчењето што значително го вознемирува Вашиот партнер во текот на ноќта, а и Вам исто така.

Овој иновативен појас Ви овозможува да ја задржите Вашата омилена позиција за спиење, а притоа да го елиминитарате хрчењето целосно.

Исто така овој практичен појас може да послужи и како помагало во многу ситуации како:

  • Константното крцкање на забите кое може да доведе до ронење и уништување на забите.

Со појасот, крцкањето ќе биде невозможно, па така ќе го спречите овој проблем целосно.

  • Ќе ја подобрите навиката да дишете правилно преку нос.
  • Ќе спречи сушење на устата во текот на ноќта и воспалување на грлото.
  • Значително ќе го подобрите квалитетот на Вашиот сон.
  • Ќе се чувствувате одморени и полни со енергија за утрешниот ден.

Појасот е изработен од меки и удобни материјали што ќе Ви овозможат тотален комфорт. Рабовите на појасот се покриени со материјал, што значи дека нема да ја гребат или иритираат Вашата кожа.

Специјално е дизајниран да се приспособува на главата, со помош на лепенките за затегнување и олабавување.

Појасот е универзален, може да го користат мажи, жени и деца без ограничување на возраста.

Побрзајте и нарачајте, за долгите и напорни ноќи да станат минато.