Папучи што масираат

Код на Производот: TX50

Достапност:Има на залиха

699 ден 699

Достапни Опции

 

Секојдневно човечкото тело е изложено на стрес, многу притисок  врз нервниот систем, како и состојба на организмот  во целина. Како резултат на тоа, тоа води до влошување на здравјето, главоболки и други разни проблеми. Добрата вест е дека можете на многу лесен начин да се ослободите од стресот, главоболките.

Папучите со  масажа ефект на одредени точки на ногата имаат позитивно влијание врз функционирањето на повеќе органи и тоа на :

1. *очите  2.*вратот  3.*рамењата  4.*ушите  5.*белите дробови

6.*црниот дроб  7.*срцето  8.*жлездите  9.*дебелото црево

10.*ректумот и на многу други делови од телото

 Покрај тоа, на различни фреквенции, интензитетот на импулси имаат ресторативен ефект врз целото тело.

Со користење на овие папучи со масажен ефект може да се зголеми на регенеративната моќ на телото, да се повлечaт токсините поради олеснување на мускулен замор и напнатост.

Папучите со масажен ефект помагаат кај:

*хипофизата;   *тироидната жлезда;   *заби;   *очи;   *карличните органи;    *соларниот плексус;   *’рбетот.