Огледало со полици за бања Лара

Код на Производот: lara

Достапност:Има на залиха

2,372 ден 2,372

Димензија:

Ширина 60 cm.

Висина 45 cm.

Длабочина 2,2 cm.

Димензии на огледалото:

Ширина 45 cm.

Висина 35 cm.

Димензии на полицата:

Ширина 60 cm.

Длабочина е 10 cm.

Димензии на малите полици:

Ширина 10 cm.

Дабочина 10 cm.

Полиците се изработени од 18мм иверица од 1класа која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.

Производот се испорачува спремен за употреба, со шрафови за прицврстување на ѕид. Соодветно спакуван и заштитен за транспорт.