Наметка за средување на брада – Beard catcher

Код на Производот: nametkazabrada

Достапност:Има на залиха

299 ден 299

Кога помислувате на константно одржување на брадата кај мажите, сигурно исто така помислувате и на нередот којшто се создава во бањата и ситните влакненца коишто немаат крај при собирањето.

Баш поради тоа, идеалното решение е новата наметка за средување на брада (Beard Catcher) која ќе се погрижи и ќе ви ја олесни работата значително.

- Со користење на наметката ќе немате никаков неред при средување на брадата, мустаќите или пак косата. Таа е дизајнирана на начин што не дозволува ситните влакненца да паѓаат наоколу, туку сите се собираат на едно место и при завршување, многу лесно ќе можете да ги пренесете до кантата за отпадоци.

Начин на користење:

Се што треба да направите е едниот дел да го поставите на Вас, а другиот да го закачете на огледалото со што ќе се формира простор каде што ќе се собираат влакната.

Начин на одржување:

Одржувањето на наметката е премногу лесно и едноставно, направена е од материјал којшто  можете да го измиете со вода и за неколку минути таа повторно да биде спремна за употреба.

Не зафаќа воопшто простор кога е спакувана, така што можете да ја земате со вас насекаде и да ги го најдете идеалното место во Вашиот ранец или во кола кога патувате.

*Совршена идеја за подарок, со што ќе им ја олесни работата со нередот на најблиските.