Мултинаменска светилка за на врат

Код на Производот: svetlozacitanje

Достапност:Има на залиха

399 ден 149 ден 149

Кажете збогум на константниот замор на очите!

Ви ја претставуваме новата мултинаменска светилка за на врат, која врши премногу функции во зависност од Вашата потреба.

Поставете ја светилката на врат и вршете ги Вашите обврски со идеалната светлина која Ви е потребна, а притоа раците ќе Ви бидат слободни и флексибилни.

  • Со помош на оваа мултинаменска светилка, ќе можете да читате во авион, во кола, додека одмарате и сл. без притоа да привлекувате големо внимание и да вознемирувате некого.
  • Рачките на самата светилка се обликуваат и се местат според Вашите потреби, па така ќе можете да го најдете најудобниот агол што Вам Ви одговара.
  • Идеална е за вршење на домашните обврски во визбите, во градината, на таван и сл. каде што нивото на светлина е на најмало ниво. Со помош на оваа иновативна светилка за на врат, ќе ја имате совршената светлина а притоа рацете ќе Ви бидат слободни.
  • Одлична е за кампување, риболов, џогирање во текот на ноќта и уште многу ситуации каде што светилката ќе ја има главната улога.

Изработена е од високо квалитетни материјали што овозможуваат долготрајност, квалитет и секако безбедност при користење.

Овој производ е еден од најкорисните производи кои дефинитивно ќе ви го променат и олеснат секојдневието.