Магнетни појаси за зглобови 3 во 1

Код на Производот: PM4

Достапност:Има на залиха

499 ден 499
Дали постојано страдате од болка во колената и зглобовите и ве  спречува во нормалното функционирање на работа, додека пешачите, трчате или правите друга физичка активност?

Лентите за зглобови со магнети се тие што ќе го решат вашиот проблем и ќе ве вратат во „акција“! Без разлика дали вашите заболувања се резултат на возраста, физички напор или спортски повреди, овие ленти затегнувачи се подеднакво ефикасни.Ќе  се чувствувате олеснување додека ги носите и нема да има повеќе пречки за вас.

Пакетот доаѓа со 3 ленти за зглоб на кои има магнети. Тие ви обезбедуваат стабилност, ги елиминираат проблемите во колената и зглобовите. Тие се толку ефикасни и толку незабележителни што можете да ги носите под која било облека.

Големината на лентите е универзална и тие се нудат во црна боја. Одржувањето е повеќе од едноставно: доволно е да се исчистат со влажна крпа по употреба.

За да постигнете максимални резултати, се препорачува да го носите 4-8 часа на ден.
Во едно пакување има: два појаси за колено и еден појас за рачен зглоб