Магнетен појас за рака

Код на Производот: magnetenpojaszaraka

Достапност:Има на залиха

249 ден 249

Со новиот магнетен појас, болките во раците ќе станат минато, а Вашето расположение и здравје, драстично ќе се зголеми. Овој појас делува на болните точки во Вашите раце со помош на магнетите кои ги поседува внатре, кои ги детектираат сите болки и ги неутрализираат веднаш.

-Исто така помага при болки во рамото, со тоа што магнетот ги таргетира нервите од раката и ја елиминира болката.

- Еластичен е, ќе можете со леснотија да го местите и да го растегнувате по потреба.

- Може да го користат лица на секаква возраст, нема никакви штетни ефекти врз здравјето, туку напротив ќе Ви овозможи спокој и релаксација.

- Можете да го носите додека спортувате, одмарате, спиете, ги извршувате секојдневните обврски низ дома и сл.

- Одлично се мести на раката и благодарение на уникатниот и едноставен дизејн, појасот воопшто и не е приметува на раката.

- Појасот е универзален, можат да го користат и мажи и жени