Магична даска за одмрзнување

Код на Производот: defrostingboard

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

Одмрзнете ја Вашата храна пет пати побрзо, сега со новата магична даска за одмрзнување која постои за да Ви го направи секојдневието поубаво и готвењето и поминатото време во кујна позабавно и полесно.

Нема потреба повеќе да чекате со часови, или пак да ја ставате храната во топла вода, во микробранова или фурна за да се одмрзне побрзо.

Оваа уникатна и практична даска за одмрзнување Ви овозможува лесен и ефикасен и пред се ПРИРОДЕН начин на одмрзнување на храната, со што ќе се зачуваат тотално сите хранливи материи и квалитетот на храната, а притоа таа ќе биде спремна за готвење по само неколку минути.

Уникатион дизајн и структура на даската не дозволува водата од одмрзнатата храна да излезе надвор од даската благодарение на уникатните силиконски делови за ќошињата што ги има самата даска.

Со оваа магична даска ќе можете да одмрзнете најразновидна храна како парче месо, замрзнат зеленчук, риба, замрзнато овошје и сл.

Исто така даската ќе можете да ја користите и за сецкање, па така ќе немате потреба да употребувате дополнителен сад или подлога за сечење на веќе одмрзнатата храна која ја спремате за готвење.

Практична и со минималистички, уникатен дизајн нема да зафаќа воопшто простор во Вашата кујна а во спротивно ќе си ја извршува задачата перфектно.

Затоа не чекајте и побрзајте да го нарачате овој супер производ , бидејќи на Вашата кујна и е повеќе од потребен !!

Ве очекуваме, количините се ограничени.