Магнетен појас за стапало

Код на Производот: magnetenpojaszastapalo

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Решете ги проблемите со болните стапала, со помош на новиот иновативен магнетен појас кој ќе Ви овозможи долготрајно решение и елиминација на сите болки во стапалата и конкретно глуждот кај стапалото кое е препознатливо место за болка и отеченост.

Со помош на магнетите кое ги поседува внатре, оваа помагало ќе ги детектира болките и веднаш ќе ги елиминира.

Очекувајте брзи и ефикасни резултати по само неколку дена носење на помагалото.

Појасот е растеглив и флексибилен, што овозможува приспособување на секаков вид на стапало.

Дизајнот е направен да биде дискретен и неприметлив, па така ќе немате проблем доколку го носите во Вашите обувки.

Може да го користат лица на секаква возраст, нема никакви штетни ефекти врз здравјето, туку напротив ќе Ви овозможи спокој и релаксација.

Појасот е универзален, можат да го користат мажи, жени и деца.