Кукла принцеза Cupcake Surprise Princess Doll

350.00 ден 350.00

Изненадете ја вашата малечка принцеза подарувајќи и играчка-колач.

Но внатре во колачот е вистинското изненадување. Колачот се отвара и се трансформира во кукла-принцеза во модерен цветен аутфит. Внатре има и четка за да може вашата најмила да и ја чешла косата на куклата.