Детска играчка - Cupcake Surprise Princess Doll

Код на Производот: Кукла принцеза Cupcake Surprise Princess Doll

Достапност:Има на залиха

299 ден 299

Новите Cupcake принцези веќе и кај нас!

Одбери го најубавиот колач со весели бои, а кога ќе го отвориш те очекува вистинско ИЗНЕНАДУВАЊЕ - Принцеза во прекрасен раскошен фустан и прекрасна коса. Навидум изгледаат како обични Capcake колачиња, но само за миг истите се претвараат во прекрасни принцези со раскошни шарени футани . Принцезите се облечени во прекрасни фустани во најразлични бои и дезени. Принцезите наликуват на оние кои ги гледаме во бајките на Дизни.

Можеш да избереш Cupcake со вкус на :

-ванила

-грозје

-јагода

-чоколадо

-лимон

-карамела

Горниот дел од Cupcake – от е всушност шеширот на принцезата.

Со помош на чешелот кој е вклучен во сетот можете да и правите различни фризури на Вашата принцеза.

 Отворете го колачот и превртете го надолу и откриј една од повеќете принцези со миризлива коса која можеш да ја чешлаш и да и праваш разични фризури.

Дименија на пакувањето: 9.5 cm * 9.5 cm * 9.5 cm
Сетот е составен од 1 принцеза.

Цената се однесува на една Cupcake принцеза, во понудата има повеќе различни принцези. Cupcake принцезите се испраќаат по случаен избор.