-12%

Кујнска Алатка за Сечење Тесто - За Форма Ленти

Код на Производот: alatkazakujna

Достапност:Има на залиха

349 ден 310 ден 310
Иновативна кујнска алатка за сечење тесто, во форма на сукало. Изработена е од метал и високо квалитетна ABS пластика. Составена е од две рачки за држење на краевите (ракохвати), метална шипка со пружина помеѓу нив, и 4 пластични кружни ножеви распоредени долж металната шипка. Оваа алатка е многу корисна за секој оној кој наоѓа задоволство во приготвување на различни видови пецива. Практична е и лесно се употребува, само со еден потег го сече тестото во правилни ленти, онака како што сакате. Има опција за промена на растојанието помеѓу ножевите за 7 подместувања, така што можете да сечете со различни димензии според потребата. Тоа се прави со подместување на едната рачка (ракохват). На рачката има 7 жлебови според кои се подесува растојаниетео помеѓу ножевите. Едноставно со вртење и притискање или опуштање на рачката се менува жлебот а со тоа и растојанието помеѓу ножевите. Димензии: 46 x 7cm