Комода Industrial

Код на Производот: 854KLN3004

Достапност:Има на залиха

8,466 ден 8,466

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18mm

Метални ногарки

Димензија на ТВ комодата: Ширина: 180 cm  Висина: 50 cm  Длабочина: 40 cm

Димензија на средната полица: Ширина: 58 cm  Висина: 12 cm  Длабочина: 40 cm

2 фиоки

Висина на ногарките: 22 cm

Време на испорaка: 15 дена