Ikea Tjena Кутија со капак

Код на Производот: 103.954.21

Достапност:Има на залиха

650 ден 650
Код на производ:103.954.21

Карактеристики на производот:
Материјал: хартија
Боја: бела

Димензии на производот:
> Должина: 25 см
> Ширина: 18 см
> Висина: 15 см 

Димензии на пакувањето:
> Должина: 41 см
> Ширина: 26 см
> Висина: 4 см
Бруто тежина: 0.31 кг