Леќи за телефон - 3 во 1

Код на Производот: cameralens

Достапност:Има на залиха

699 ден 99 ден 99

3 во 1 леќи за камерата на Вашиот смартфон!
Добивате три видови на леќи:
- Fisheye леќа што ја прави сликата округлеста;
- Wide-Angle леќа што и овозможува на камерата да слика под широк агол;
- Macro леќа што ќе Ви овозможи да ги фотографирате и најситните детали.

Во пакетот добивате:
1 * 180 степени FishEye леќа
1 * 10X Macro Леќа


1 * 0.67X Wide Angle Леќа