-100%

Паричник што го полни телефонот 2во1

Код на Производот: ewallet

Достапност:Нема на залиха

  • Работи со сите телефони, вклучувајќи Samsung и iPhone
  • Држи батерија за две полнења
  • Дизајнот е прилагоден да организира картички и готовина
  • Стилизирана алуминиумска обвивка

Тежи помалку од нормален кожен паричник.

Може да издржи екстремна топлина и студ.

Одличен е за било какво патување.

Ги организира  сите ваши картички и готовина.

RFID заштита (заштита од крадење на податоците)

Паричникот за електронско полнење е алуминиумски паричник и резервна батерија за вашиот мобилен телефон се-во-едно. Алуминиумската обвивка ги блокира сигналите РФИД, така што нема да мора да се грижите за кражба на идентитет.

Пакетот за полнење ги полни сите паметни телефони и електроника. Се одликува со 5 џебови за чување картички и готовина. Паричникот за електронско полнење има доволно моќ да ви даде целосно полнење на телефонот.

Дизајнот е направен така што може да организира и картички и готовина. Може да издржи екстремна топлина или студ, а сепак тежи помалку од нормалниот кожен паричник. Работи со сите паметни телефони.