Ikea Reso Детска маса за пикник

Код на Производот: 702.283.25

Достапност:Има на залиха

4,200 ден 4,200
Код на производ:702.283.25

Карактеристики на производот:
> Материјал: багремово дрво
> Боја: сиво-кафеава

Димензии на производот:
> Должина: 92 см
> Ширина: 89 см
> Висина: 49 см 

 Димензии на пакувањето:
> Должина: 93 см
> Ширина: 44 см
> Висина: 8 см
Бруто тежина: 10.47 кг

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот