Ikea Kvistbro - Клуб маса 42х44 cm

Код на Производот: 303.494.52

Достапност:Има на залиха

4,200 ден 4,200
Код на производ:303.494.52 - Маса со простор за складирање
Димензии на производот:
> Висина: 42 см
> Дијаметар: 44 см

Димензии на пакувањето:
Број на пакети: 2

Пакет бр:1
> Должина: 41 см
> Дијаметар: 44 см
Бруто тежина: 1.95 кг

Пакет бр:2
> Должина: 2 см
> Дијаметар: 45 см
Бруто тежина: 1.74 кг

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.