ТВ комода Gold Line

Код на Производот: goldline

Достапност:Има на залиха

14,153 ден 14,153

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Метални ногарки

Висина на ногарките: 18 cm

Димензии на Тв комода: 

Ширина: 180 cm  

Длабочина: 30 cm  

Висина: 48 cm

Димензии на ѕидна полица: 

Ширина: 22 cm  

Длабочина: 21 cm  

Висина: 60 cm (2 парчиња)

Време на испорака: 10-14 дена