-28%

Дрвена Оклагија - За Обликување Тесто

Код на Производот: drvenosuk

Достапност:Има на залиха

249 ден 180 ден 180
Дрвена оклагија за обликување тесто.
Фино обработена од квалитетно дрво. Димензии: 42 x 4.5cm