Детска играчка - Nerf N-Strike Elite Firestrike

Код на Производот: nerffirestrike

Достапност:Има на залиха

1,100 ден 399 ден 399

Новата Nerf N-Strike Elite Firestrike со ласер е сон за секое дете. Nerf N-Strike Elite Firestrike пиштолите се неверојатно популарни ширум светот и сите имаат слушнато за нив.

Извнреден дизајн на овој пиштол е модерен, а исфрлањето на стрелите со само едно повлекување е крајно забавно!!!

Меките стрели исфрлени од Nerf N-Strike Elite Firestrike играчка летат дури до 27 метри, а има и ласер за прецизно погoдување на метата.

Новата Nerf N-Strike Elite Firestrike играчка е опремена со светлосен зрак со кој ќе може да нишанете во услови на слаба осветлeност и да ја остварите Вашата мисија.

Победете ги Вашите непријатели со оваа специјално оружје наречено Nerf N-Strike Elite Firestrike .

Активирајте го светлосниот нишан и нишанете да ја погодите саканата мета на оддалеченост дури до 27 метри.

Пиштолот има опција за исфрлање на 6 те стрели многу бргу една по друга.

Со Nerf N-Strike Elite Firestrike добивате 6 стрели.

Пиштолот Nerf N-Strike Elite Firestrike работи на 2АА батерии  ( батериите не се вклучени во понудата)

Боите на производот можат да бидат различни од тие на сликите,по случаен избор

Изработен е од висококвалитетна нетоксична издржлива пластика.

Димензии: 35cm * 18 cm * 7.5 cm