ТВ комода Dakota

Код на Производот: dakota

Достапност:Има на залиха

7,290 ден 7,290

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

Време на испорака: 10-15 дена

 

Ширина: 145 cm  

Висина: 49,8 cm  

Длабочина: 36,8 cm

Димензии на полица: 

Ширина: 70 cm  

Висина: 11 cm  

Длабочина: 30 cm