Четка за расплетување крзно на домашни миленичиња

Код на Производот: PM64

Достапност:Има на залиха

299 ден 299
Електричната KnotOut четка ќе овозможи за миг да го расплеткате и најгустото крзно на Вашиот миленик. Четката е иновирана на начин каде долгите запци го масираат миленикот и го раздвојуваат крзното на поголеми сегменти, додека микро сечилата во внатрешноста на четката се пробиваат низ заплетканите делови.

Сечилата НЕ можат да дојдат во контакт со кожата на миленикот и истите не ја скратуваат должината на влакното.

Материјал: пластика + метал

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Четката е електрична и не е водоотпорна.