-71%

Алка А02

Код на Производот: 3800

Достапност:Има на залиха

999 ден 299 ден 299

Мешавината на графички и чист камен ја претставуваат убавината на оваа алка. Блескавите златни линии врз каменот допринесуваат за класичен дизајн!